Over Bhikuni

Bhikuni is afgeleid van Bhikkhuni. Een bhikkhuni is een non in het boeddhisme. Het dagelijks leven en veel van de regels voor bhikkhuni's komen sterk overeen met die van bhikkhu's de boeddhistische monniken. Het leven van de bhikkhus en bhikkhunis is door de Boeddha zó opgezet dat het de optimale levensstijl is voor het behalen van het nirwana. Nirwana is de hoogste staat die de mens kan bereiken: vrede, rust en het einde van het verlangen. Om dit proces in gang te zetten kun je bij Bhikuni Yoga door middel van Yoga, Meditatie of diverse ontspanningsmassages minder in het hoofd en meer het lichaam komen.  

Bhikuni Yoga creëert een plek waar je verschillende soorten Yoga kan beoefenen waaronder Hatha Yoga, Vinyasa Yoga, Yoga Nidra, Yin en Yang Yoga en Stoel Yoga. Dit kan bij Yoga Studio Bhikuni Yoga Best , 't Lichthuys Best of 't Gezondheidspunt Best.

Charlotte Bierkens is Yogadocent en heeft zowel de Hatha Yoga als Vinyasa Yoga docenten opleiding succesvol afgerond en is inmiddels 500 RYT gecertificeerd. Naast het geven van yoga is ze zich gaan verdiepen in Shiatsu Therapy en volgt op dit moment de 4-jarige opleiding voor Shiatsu Therapeut. Ze kreeg een passie voor aanraking door middel van massages en maakte hierdoor ontspanningstechnieken zich snel door diverse cursussen. Hierdoor kunt u bij tijdens de Yogalessen extra ontspannings verwachten door middel van massage tijdens het einde van de les. U kunt ook een ontspanningsmassage met keuze uit diverse technieken zoals Chinese Cupping, Holitic Pulsing, Gezichtmassage, Shiatsu boeken. Voor meer info zie Massages, Lestijden & Prijzen.